Entrades populars

dilluns, 25 d’agost del 2008

DE CALELLA A LA CREU DE CANET

DE CALELLA A LA CREU DE CANET













Ruta que es podeu decarregar de wikiloc













Perfil de l'etapa.


Sortida oficial devant l'hospital de Calella.


Els Tres Termes


Cami que porta fins Can Ginebra a St. Islce de Vallalta


Pont sobre la riera de la Vallalta entre Can Ginebra i la
carretera de St. Cebrià a St. Iscle.

Canet al fons desde la Creu de Canet.

Creu de Canet o de Pedracastell.




DE CALELLA A LA CREU DE CANET

Avui 17/08/2008 la Colla Peu a Terra la formen en Joan Masvidal, l'Oscar León, l'Agustí Osuna, en Jordi Pont, en Jordi Riudavets i en Joan Grima.




Sortim a les 07:45 h. de davant de la font de l'Hospital de Calella en direcció a la Carretera d'Hortsavinyà, tambè coneguda com a Carretera Nova, pujant fins a Sant Andreu en direcció als Tres Termes. Tot seguit vaixem fins arribar a l'Urbanització de Castellar d'Indies on entrem i agafem el camí asfaltat uns 600 o 700 m. Desprès de passar el resturant los Molinos que està tencat al final del carrer trobem tres camins i agafem el del mitg i al cap de poc ja s'acaba l'asfaltat.


Continuem pel camí enmitg del bosc pujant i baixant suaus pendents i arribem a un camí mes ampla i continuem baixant fins arribar a una trenca que posa Camí Forestal a Can Palau, però no passem per el mitg de l'Urbanització, sino que a la baixada trenquem cap a la dreta i agafem una baixada mot llarga i ràpida on es podem agafar desseguida el 50 o 60 km/h., tot enmitg d'un bosc molt frondos. I arribem a l'Urbanització de can Ginebre on la pasem i tot seguit arribem, desprès de passar un petit pont, a la Carretera de Sant Cebrià a Sant Iscle.


Agafem aquesta carretera i tirem cap amunt en direcció a Sant Iscle. Arribem a un benzinera i tot just passar-la trobem un camí a ma esquerra que ens condueix directes a la Creu de Canet.


Cal possar el plat petit i el pinyó gros en agafar aquesta curva després de la benzinera, doncs la pujada es molt forta i amb xeregais.


Desde el trencant de la benzinera a la Creu de Canet i han aproximadament uns 2 km. i arribem a dalt a les 09:20 m.


Un cop som a dalt de la Creu de Canet ens fem les corresponents fotos i gaudim de unes magnifiques vistes, veiem fins a Barcelona per una banda i Calella per l'altre ila plana de Canet i l'autopista els nostres peus.


En el camí de baixada de la Creu agafem un camí a mà dreta que ens condueix directes fins el poble, passant per la riera i al costat hi ha el Castell de Santa Florentina.


Un cop arribat a la carreta N-II, anem en direcció a Calella i arribem fins a Pineda de Mar a esmorzar al Bar Rute, situat tot just entres al poble pel la Diagonal.


Arribem a les 10:05 m. desprès de haver fet 37 km.